Kirin Challenger Cup -0-1! Japan loses to Brazil!

Comments · 118 Views

Kirin Challenger Cup -0-1! Japan loses to Brazil!

Kirin Cupissa pelattiin kohdennettu ottelu, ja Japanin joukkue hävisi kotonaan Brasilialle 0-1. Tässä pelissä Brasilian joukkueella oli ehdoton etu, joka ampui useita kertoja luodakseen uhan, ja  pukeutunut Neymar laukoi rangaistuspotkun toisella puoliajalla ja voitti Brasilian joukkueen voiton. Vaikka Japanin joukkue hävisi tämän pelin, mutta kilpailussa alkuun vastustajien kanssa, sai arvokasta kokemusta.

Japanin 4-1 voitto maailman 50. Paraguaystä edellisessä pelissä on todellinen haaste Japanille, joka kohtaa maailman ykkössijan Brasilian. Japani ja Brasilia eivät ole koskaan voittaneet seitsemässä ottelussa. Edellisessä ystävyysottelussa Brasilia voitti Etelä-Korean 5-1 ja huipputähti Neymar teki 2 maalia.

Lopulta Brasilia voitti Japanin 1-0 Neymarin maalilla. Brasilian joukkueen nykyisestä yleisestä suorituksesta ja Neymarin hyvästä tilasta päätellen he ovat epäilemättä yksi suosikeista voittaa vuoden 2022 MM-kisat Qatarissa. Mitä tulee Japanin joukkueeseen, he kamppailivat kohdatakseen maailmanluokan joukkueet, mikä osoittaa, että yleinen vahvuus on edelleen riittämätön ja heidän on edelleen jatkettava kovaa työtä. Toivon heidän loistavan ensi kerralla Jalkapallo pelipaidat.

Comments